Buenos Momentos

Så härligt att se alla vackra vinterbilder och få ta del av när ni därhemma åker skidor, skridskor, promenerar i skog och mark eller ligger på sofflocket och läser en bok. Tror vi alla behöver den här tiden efter jul när man får möjlighet att bara göra det man känner för och det som kroppen behöver.

Robban har haft coaching denna veckan. Så kul att se att han trivs så bra med jobbet här. Han får träffa seglare på olika nivåer från världens alla hörn och de flesta verkar så positiva och verkar ge så mycket uppskattning för den coaching som ges. Verkar också vara bra kollegor som ger varandra mycket feedback och stöttar varandra. Sedan är det såklart mycket jobb också med förberedelser och långa dagar men då är det ju extra kul när man får bra respons.

Medan Robban har jobbat så har Frank och jag latat oss. Det har varit en riktigt skön vecka. Vi har sovit länge, ätit långfrukostar, spelat massor med spel, badat, gått långa promenader på stranden, där vi även gjort otaliga ”hänga gubben” (så kul med allt intresse för bokstäver och siffror som kommer nu) och ätit tacos på Franks favvoställe, Takerian. Mellan allt latande har jag yogat och Frank har gått på årets första Kung Fu-pass. Igår blev vi även introducerade till ”Tennis with Dennis”, gratis tennislektioner för barn på ett ställe i närheten med skönaste läraren Dennis. Vi åkte dit med en kanadensisk familj, barnen har träffats en del här, så Frank kände sig ganska trygg direkt. Frank fick också höra att han hade det extra förspänt eftersom han är vänsterhänt och då kan förvirra motspelaren…..men först handlar det om att träffa bollen..:-).

Idag var även Robban ledig och vi gick ner till ett SUP-ställe som ligger 200 meter från vårt hus. Frank och jag har gått förbi tjejen som jobbar där och pratat vid flera tillfällen men vi har aldrig kommit till skott. Idag blev det av. Frank åkte på Robbans bräda och jag sup:ade på en egen. Så härligt, skön träning och samtidigt rogivande med ljudet av vågornas kluckande och de stilla tagen med paddeln. På vägen hem mötte vi fruktvagnen och fick smaka på en perfekt mogen ananas. Nu är vi redo för jobb och förskola.

 

 

 

3 reaktioner till “Buenos Momentos

  1. Ni verkar ha det toppen! Finns väl en ”risk” att ni blir kvar längre…😉 Lisa undrade imorse om våra grannar som precis varit i Mexiko träffat på er. Sen sa hon ”jag saknar Frank”♥️ Fortfarande starka minnen av honom. Kram o hälsa familjen!

    Gillad av 1 person

    1. Hej, vi har det fint här och det är en härlig upplevelse för oss alla tre. Men det finns så mycket fint hemma också och alla fina vänner och familj som vi saknar så vi kommer hem i maj. Frank saknar Lisa också ♥️och pratar ofta om deras kommande bageri/veterinär-verksamhet. Stor kram och ge Lisa en extra stor kram från Frank

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s