1:a advent

Efter en vecka när jag känt mig lite hängig, låg och lite ensam kändes det fint att få avsluta veckan med saker som gett mycket energi och glädje.

Frank var ledig i fredags så vi fick möjlighet att prata med förskolan hemma på Ingarö på morgonen, så mysigt att se alla. Efter lunch gjorde vi en korg med spel, vattenmelon, nötter, salta kex och iste och så gick vi ner till stranden. Gjorde ”hänga gubben” i sanden, byggde sandslott och badade i vågorna. Sedan blev d volleyboll-match i poolen och mys med spelande och fredagsmys. Framåt kvällen cyklade vi in till byn för god italiensk mat, gott vin och limoncello.

På lördagen åt vi långfrukost och kände att vi var sugna på att röra på oss. Hade snokat reda på att det skulle finnas fina mtb-stigar norr om byn Sayulita en liten bit härifrån. Väl framme var det än bättre än vi hade hoppats på. Stigen slingrade sig vackert längs havet. Kanske lite för teknisk för Frank men han fixade det mesta. Turen blev dock ganska kort då vi gjorde ett riktigt rookie-misstag och cyklade i flipflops….Robbans stora tår slog i en sten och skapade ett stort jack så vi fick vända om… men dit kommer vi absolut åka tillbaka.

Idag på första advent skulle vi äntligen få vågsurfa. Vi hade bokat en kurs förra veckan men då var vågorna lite för stora men idag meddelade vår guide Alejandro på Mita Adventures att det var perfekta förhållanden. Först lite markträning och sedan ut på vattnet. Superkul, supersvårt och superjobbigt. Robban kom upp på första försöket men för mig tog det en stund men vilken lycka när det väl gick. Även lärorikt och utmanande att hela tiden vara på G och redo när bästa vågen kommer, som en slags meditation, att vara avslappnad men väldigt medveten. Så glada och peppade när vi väl kom iland. Vill ha mer!

Frank roade sig med fotboll, stenletning och att äta glass. Favoriterna just nu är kaffeglass och lemonad (lime, vatten och is).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s