Magisk solnedgång

Igår kväll efter maten tappade Frank och jag all energi. Vi har båda varit lite krassliga och har väl inte riktigt hämtat oss helt ännu. Första impulsen var att slänga sig i soffan, slökolla på telefonen och sannolikt bli ännu tröttare. Robban drog som tur ut var ut oss på en kvällspromenad på stranden där det denna kväll var en extra magisk solnedgång.

img_4679

Vi dansade, lekte och tog kvällsdopp i det ljumna vattnet och vi kunde alla känna att energin kom tillbaka.

Hade precis ett fint samtal med min vän Cissi och hon påminde mig om att verkligen, nu när jag har lite distans från allt, passa på att reflektera över vad som ger just mig energi, och detta var just ett sådant ögonblick.  Vi tre tillsammans, havet, och solnedgången.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s