Vår lilla sjukling

Den här veckan har Frank varit riktigt dålig, hög feber och en envis hosta. Robban har haft Clinic vilket innebär långa dagar och sena kvällar med förberedelser. Jag har försökt kombinera jobb med legobyggande/ritande/pokemon-fighter/spel och mys med min lilla sjukling. Franks influensa sammanföll tyvärr med att kyl och frys gick sönder och fick tas på lagning så vi har fått ta oss iväg till fik och lunchhak för milkshakes, smoothies och mat. I byn har jag nu hittat ett mysigt fik, El Café de Bucerias, med gott kaffe och goda milkshakes och en väldigt trevlig food truck med Poké bowls, Acai bowls och färskpressade juicer, gott.

Igår kväll fick vi äntligen kyl och frys tillbaka nu kan vi  ha kylda drycker och mat hemma igen och i natt fick vi alla äntligen sova gott. Vi har mest varit inne på dagarna eftersom det är så varmt men på kvällarna när det svalkar lite har vi tagit oss ut och njutit av de fina solnedgångarna. Ha en fin helg!

img_4458

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s