Framme i Bucérias

Nu är vi äntligen här och har sovit vår första natt i lägenheten som ska vara vårt hem de närmaste 7 månaderna. Resan över gick fint, jag o Frank sov en hel del. Vi stannade två nätter i Los Angeles. I lägenheten som vi hyrde fanns cyklar att låna och Franks hade vi med så vi cyklade runt i Venice, kul sätt att upptäcka en stad. Robban och Frank hängde på stranden och jag passade på att jobba lite. Tyvärr övergick mitt halsont i feber så blev ganska däckad framåt kvällen. När vi kom fram till lägenheten i Bucérias väntade värdparet på oss. De visade oss runt och lägenheten är än finare än vi trodde och härligt läge en liten bit utanför byn. Vi har inte hunnit fixa cyklar och hyrbil än så de körde oss till deras favorit-mexikanska-restaurang. Var verkligen supergott, ”riktiga” tacos med olika sorters fisk och starka såser, Franks favoriter blev tonfisk och smoked marlin. Till maten fick Frank hemmagjord vattenmelondricka som var ”ännu godare än glass” vilket måste vara ett gott betyg för glass-älskaren Frank. Efter maten promenerade vi hem på stranden och lekte i vågorna, vattnet kändes overkligt varmt och en del var ute och simmade och surfade i solnedgången. Väl hemma ville Frank testa poolen, så Robban och han tog ett kvällsdopp i den ljumna poolen och jag däckade i sängen. Nu ligger jag i soffan i vardagsrummet och lyssnar på vågorna och snart är det dags att fixa lite frukost.

8 reaktioner till “Framme i Bucérias

  1. Ni ser ut att få det jättemysigt. Hoppas att allt annat fungerar som det ska så att ni får en härlig och utvecklande tid i Mexico!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s